Rar og vond helg

Jeg kom hjem etter en uke borte. Det ble en nedtur. For huset var så kaldt, tomt og stille. Og det regnet. Det var ensomt og trist. Og enn så mye tid jeg hadde brukt på å forberede meg og gledet meg til å komme hjem og lage god lavkarbomat, og til og med handlet inn, røk jeg på en smell. Fredag kveld åt jeg mengder av høykarbo vi hadde i skapene. Også mat jeg vet jeg ikke tåler. Og hjalp det? Nei. Nå var jeg både trist, ensom OG kvalm og full av dårlig samvittighet.

Mer og mer innser jeg at jeg sliter. Sliter med mat og følelser. I den grad at jeg må innfinne meg i at jeg har spiseforstyrrelser. Det er en sykdom.

Hadde en vond natt med gråt, vonde drømmer og mye våkentid. Jeg startet på ny scratch lavkarbovis lørdag. Fordi jeg har tro på at når jeg får kontroll på følelsene mine er lavkarbokosthold en god vei for meg i riktig retning. Tidligere i periodene det er overspising jeg sliter mest med har jeg etter en slik overspising fastet, spist minst mulig i flere dager, før jeg igjen har gitt etter og overspist. Også har det vært på’n igjen. En vond sirkel.

 

Jeg har skjult problemene mine lenge men har brukt mye tid på å forstå at jeg må snakke med noen. Det er en lang prosess og i det hele tatt tørre. Jeg hadde bestemt meg for å snakke med foreldrene mine og dro til de lørdag formiddag. De hadde som jeg fryktet ant det og har vært bekymret for meg. Jeg hadde fryktet det for hvorfor kunne de ikke sagt noe?

Jeg dro etterhvert hjem med et lettere sinn fordi nå visste jeg at de visste. Jeg trenger ikke skjule det lenger. Det jeg sliter med. Brukte mye av dagen på å prøve å forstå hvorfor og hvordan det har blitt sånn. Og er nok ikke kommet til noen konklusjon, det er flere elementer som har spilt inn.

Hadde en fråtsing igjen på kvelden. Men nå klarte jeg stoppe når jeg ellers før ville fortsatt.

Sov bedre i natt men var ikke i form når jeg stod opp. Tenkte det var på grunn av oppstyr følelsesmessig, fråtsingen og lite søvn. Jeg var i godt mot siden jeg visste at noen viste og det gjør godt.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s