Indrefilet med saus og grønnsaker

1 svinefilet

Currypaste (jeg hadde yellow curry paste fra aroy-D)

1 gulrot

1/2  løk

2 fedd hvitløk

en bit chilli

en neve cherrytomater

1/2 paprika

en kvart squash

1 vårløk

Kokosmelk

 

Mariner indrefileten i currypaste noen timer (gjerne over natten).

Del opp grønnsakene i biter og stek lett i kokosolje i panne. Ha over i en ildfast form og legg indrefileten oppå. stek ved 180 grader midt i ovnen til kjernetemperatren er 75 grader. Ta ut og la kjøttet hvile minst fem minutter før du deler opp.

 

Kok grønnsaker. Jeg hadde jordskokk, gulrot og brokkoli.

Ha grønnsakene som stekte sammen med kjøttet i en hurtigmikser, tilsett 3-4 ss kokosmelk (kun av det hvite). Kjør sammen til en fin masse og smak til med salt og pepper.

 

Dander og server 🙂 Velbekomme

20140528-171350-62030431.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s