Butternut squash suppe

2 porsjoner

1 butternut squash
1 løk
2 fedd hvitløk
1 boks kokosmelk
Vann
Salt, pepper og basilikum (eller annet krydder om du vil)
Olje

Skrell butternut squash, ta ut frøene og del opp i biter (ca. 3×3 cm) Skrell løken og del den i passende biter, samme med hvitløken. Ha i en ildfast form og risle over olje, strø på salt, pepper og annet krydder.

Bak i ovnen i 20-40 min (til det er mykt) på 180 grader.

Ha alt i en kjele, tilsett kokosmelk og litt vann og kjør sammen med en stavmikser. Tilsett vann underveis til passende konsistens. Smak til med salt og pepper.

Server med sprøstekt bacon og ristede gresskarkjerner.

20140531-214604-78364939.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s