Dag 2

Dag 2 av whole30 gjennomført.

Frokost: stekte aspargestopper, bacon, egg, rødbeter og litt vårløk

Lunsj: siden jeg skulle på tur var planen var å lage salat og ta med kyllingrester fra fryseren. Men det ble litt knapp tid så jeg fikk bare rasker med meg kylling. Kjøpte en salatpose, sukkererter og en tomat på butikken og spiste på stranden 🙂 også hadde jeg en pasjonsfrukt til dessert.

20140603-111324-40404799.jpg

Middag: sen middag: på bryggen etter en noe mislykket snekketur på fjorden (les: motorhavari) grillet kyllingfilet (krydret med spennende krydder fra TGR) med stekte grønnsaker til. At det ble litt styr og veldig sen mat gjorde ingenting når en har hyggelig selskap 😉

20140603-111652-40612419.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s