Long time no see

Det er lenge siden jeg har skrevet noe her gitt. Flere uker, flere måneder. Men nå har jeg lyst til å blogge litt aktivt igjen.

Jeg har ikke hatt det så bra de siste månedene. Men jeg tror jeg har skjult det godt for omverdenen, jeg smiler og er tilstede som jeg alltid har vært. Det andre nok kan se det på er at jeg har lagt på meg. Åtte kilo på tre måneder. Kjæresten og jeg gikk hvert til vårt i januar og etter det har jeg trøstespist uten like, og hatt flere dager med tvangsspising/overspising. Maten har vært min måte å takle kjærlighetssorgen på. For selv om det var jeg som ville bryte er det vondt. Og jeg har følt meg veldig ensom.

Jeg føler meg veldig maktesløs når det kommer til mat og tvangsspising. Det er som en kraft som sier jeg MÅ gå til butikken å handle, og jeg MÅ spise opp det jeg har kjøpt. Akkurat som om det kommer til å ta fyr i skapet om maten ligger der i fred.

Det er så dumt for jeg vet godt hva slags mat jeg ønsker å spise, og hva slags mat jeg vet er bra for meg. Jeg prøvde meg på en ny whole30 men feilet etter noen dager. Jeg tror det kommer litt av at det blir for mange regler, ikke spise mer enn tre måltider, ikke lage «kopier» av usunn mat (chips, vafler osv) osv. Det blir for rigid for meg og jeg henger meg opp i hva jeg ikke kan heller enn hva jeg kan.

Men jeg vet at det er et paleokosthold jeg vil ha. Og jeg vet at jeg ikke kan fortsette slik som jeg gjør nå med spisegildene mine. Derfor blir fokuset fremover paleo og all den gode maten jeg KAN spise.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s